Events

Gå hjem møde om agil test

Flere og flere virksomheder anvender i dag agile metoder i deres systemudvikling, hvoraf Scrum er den mest udbredte. Mange oplever imidlertid at de agile udviklingsmetoder bliver forhindret i at levere alle de fordele, som stilles i udsigt, på grund af utilstrækkelige testmetoder og en ufleksibel tilgang til test.

nsero har udviklet et agilt testkoncept, der giver et nyt perspektiv til det nødvendige onde – vi kalder software test. Dette koncept stræber mod at levere et IT-system så tidligt som muligt med størst mulig forretningsmæssig værdi – ud fra de ressourcer der er til rådighed.

Konceptet gør op med den alment accepterede holdning ”at en succesfuld test, er en test der afslører fejl”. I stedet skal test ses som en proces specielt designet til at vise hvor stor værdi det udviklede IT-system tilfører forretningen.

Vi vil gerne præsentere dette koncept for dig og med udgangspunkt i virkelige cases, vise hvordan man med succes kan implementere agil test. Nogle af de spørgsmål du vil få svar på er:

  • Hvordan skaber man forretningsværdi gennem test?
  • Er der en sammenhæng mellem testen og forretningsstrategien?
  • Hvor er testen placeret i det agile projekt?
  • Hvordan sikre man leverancekvaliteten, når man ikke har en kravspecifikation?
  • Kan agil test også bruges i større projekter?
  • Hvad sker der med alle de testmetoder og værktøjer vi har investeret i?

Taler på gå hjem mødet er en af Danmarks førende agile testeksperter, og han vil bruge flere virkelige cases fra bl.a. en succesfuld implementering af agil test i et af Danmarks største softwarehuse.

Målgruppe: Testere, testmanagere, projektledere, projektchefer, udviklingschefer og IT-chefer

Mødet tager ca. en time plus efterfølgende spørgsmål og debat. Indlægget er gratis.

Hvis du er interesseret i at afholde et gå hjem møde i din virksomhed, eller gerne vil have et indlæg om agil test til et medarbejderarrangement, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre nærmere om hvordan et gå hjem møde kan tilpasses netop din virksomhed.