Links & Referencer

Links

Her finder du links til agile artikler, metoder og værktøjer, som kan være til inspiration og som du kan lære af, når IT-udviklingsorganisationen eller virksomheden ønsker at prøve kræfter med det agile univers.

Projektledelse

scrum.org - hvordan værdi skabes i softwareudviklingsprojekter

Softwareudvikling

Det Agile Manifest - de grundliggende idéer for alt agil softwareudvikling

Test & QA

Agile Testing - bogen som alle, der beskæftiger sig med agil test, bør læse

Ledelse & Management

Management 3.0 - næste generation af ledelse og management

Succeeding with Agile - praktisk indføring i hvordan man får succes med Scrum og agile metoder

Blockchain

Beginner’s guides

Hvad er Blockchain teknologi? En skridt-for-skridt guide for begyndere

Læs artiklen

Hashgraph

Hedera hashgraph platformen tilbyder en ny form for distribueret konsensu, en måde for mennesker som ikke kender eller stoler på hinanden til sikkert at samarbejde og gennemføre transaktioner online uden at gøre brug af betroet mellemmand. Platformen er super hurtig, sikker og fair – og i modsætning til nogle Blockchain baserede platforme, behøver den ikke meget regnekraft i form af ”Proot of Work”. Hedera giver udviklere et værktøj til at udvikle en helt ny klasse af distribuerede applikationer, der ikke har været muligt tidligere.

Hedera hashgraph

Den 20. november talte Leemon Baird – opfinderen af hashgraf på Harvard Business School, hvor han gav en uddybende gennemgang af den nye konsensusalgoritme. I dialog med et publikum af studerende gennemgik Leemon de fire generationer af Blockchain teknologier og efterfølgende gik i dybden med “Gossip about Gossip” og “Virtual Voting”.

Se videoen

Referencer

Whitepaper og andre referenceartikler