Nyheder

September 2014 - Ny hjemmeside

Den ny hjemmeside er i luften. Som et led i moderniseringen af hjemmesiden, er den flyttet til Joomla! CMS og har fået et mere tidsvarende design. Strukturen på hjemmesiden er også kraftigt revideret, og der er nu lagt mere vægt på information og artikler.

Det helt centrale emne, for den nye hjemmeside, er den agile tilgang til softwareudvikling og transformation mod den agile organisation. Mange af artiklerne er ikke på plads endnu, men artikler og indhold vil løbende blive opdateret for at sikre at informationen er så tidsvarende som overhovedet mulig.

Juli 2019 - Blockchain

Hjemmesiden har fået en opdatering med nye artikler og en helt ny sektion for Blockchain teknologien. Der er kommet artikler, links, referencer til Blockchain relaterede emner og teknologier - herunder GDPR. Blockchain sektionen indeholder også en kort beskrivelse af det første produkt som nsero er i gang med at udvikle.

August 2019 - Opdateret layout

Hjemmesiden er blevet opdateret med helt nyt layout og enkeltet strukturændringer. Fremadrettet vil vi fokusere mere på Distributed Ledger Technology (DLT) herunder Blockchain teknologi og udvikling af fremtidens forretningsapplikationer i en agil kontkst.